Durf te leven, zoals je leven is bedoeld

Alinda Bootsma

Mijn naam is Alinda Bootsma (1976). Ik woon samen met mijn man en onze twee kinderen in Harlingen. Wonen aan de zee is altijd een bron van inspiratie. De zee is altijd in beweging, zo ook ons leven. Soms een kabbelend water, kleine of grote golven en op zijn tijd een flinke storm die alles doet opwaaien. Meeveren, omver worden geblazen, wind die voor opheldering zorgt of je hoofd leeg maakt. Aan de kade staan, met voeten gegrond en een punt zoeken aan de horizon zorgen voor stabiliteit en focus.

De afgelopen twintig jaar heb ik veel kennis en ervaring opgedaan met het werken en begeleiden van kinderen en volwassenen, specifiek in het intercultureel werken met asielzoekers. Daardoor heb ik geleerd om vanuit verschillende perspectieven naar vraagstukken te kijken en te handelen. Hierbij maak ik gebruik van mijn creativiteit, humor en het vermogen tot verbinding maken met anderen.

In mijn werk als coach zal ik naast je staan om je focuspunt te bepalen en je wortels te verstevigen. Ik maak veel gebruik van psycho-fysieke werkvormen. De basis van waaruit ik werk is verbinding. Samen plannen we de stappen die jij wil gaan nemen, passend bij jouw hulpvraag.