Informatie voor Cliënten

Wil je gebruik maken van onze coaching of activerende dagbesteding?

Durf te leven, zoals je leven is bedoeld

Praktische informatie

Wil je gebruik maken van onze coaching of activerende dagbesteding?

Dan kan je bij ons terecht voor ondersteuning vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), het Persoonsgebonden budget (PGB) of de Jeugdwet (JW). Hiervoor heb je een verwijzing nodig. In het geval van Wmo en PGB een verwijzing van het gebiedsteam van je gemeente. Vanuit de jeugdwet een verwijzing van het gebiedsteam of je huisarts. Misschien heb je deze verwijzing al gekregen en anders kan je deze zelf aanvragen. Lukt het je niet om een verwijzing aan te vragen, neem dan contact met ons op.

Natuurlijk kan je ook als particulier van onze diensten gebruik maken.

Coaching wordt over het algemeen niet vergoed uit het basispakket van de zorgverzekering. Afhankelijk van het soort polis dat je hebt, kan het zijn dat een gedeeltelijke vergoeding wel mogelijk is vanuit het aanvullende pakket. Informeer bij je ziektekostenverzekeraar naar de mogelijkheden.

Ben je op dit moment werkloos en ontvang je een uitkering? Informeer dan bij de uitkeringsinstantie (UWV) naar de beschikbare financiële middelen voor je herstel en re-integratie via coaching. Het kan zijn dat het UWV dit (gedeeltelijk) betaalt.

Waar bieden we coaching aan?

Viverè Coaching werkt vanuit Wolvega en is actief in delen van Friesland, Groningen, Overijssel en Drenthe. Met veel gemeenten hebben we een contract. Hierin is vastgelegd welke hulp wij voor de afgesproken prijs kunnen bieden.

Waar bieden we activerende dagbesteding aan?

Viverè Centrum voor ontwikkeling en perspectief, werkt vanuit haar vaste locatie aan de Schoolstraat 28 in Wolvega.

Benieuwd naar onze coaches/begeleiders?