Viverè Coaching

e-Health, online toepassingen.

Op zoek naar een coach voor ondersteuning op maat? Wij helpen je graag.

Ondersteunende digitale middelen.

e-Health

Met hulp van diverse hedendaagse communicatiemiddelen is het ook mogelijk dat wij je op afstand coachen. Bijvoorbeeld via e-mail, Whatssapp of Skype, jij vanuit jouw huis of werkplek of waar dan ook en wij vanuit onze omgeving. Op afstand maar toch dichtbij.

 

Viverè  werkt naast de gesprekken, met digitale middelen die ondersteunend zijn aan de coaching en zelfstandig leven, zelfregie en maatschappelijke participatie voor jou optimaliseren.

Via e-mail

Diepgaand en effectief. Eenvoudig via e-mail.  Een week lang dagelijks mailen om je doel te bereiken. In je eigen omgeving, in je eigen emoties en op zelf gekozen tijdstippen schrijven over hetgeen je bezighoudt. Jaike zal je elke dag één of twee keer terug mailen en coachen naar het doel wat jij wil bereiken door vragen te stellen die jij jezelf niet meer goed kunt stellen, volgens de methodiek van Mindful Analysis.

Telefonisch

Via de telefoon is er verbinding zonder de ruis van uiterlijkheden en omgeving.

Skype

Door gebruik te maken van de webcam en internet kunnen we elkaar wel horen én zien.

Whatsapp

Een handig communicatiemiddel van deze tijd. Als het even nodig is, kunnen wij je bijstaan. Je kunt het even kwijt, zodat je weer verder kunt.

Digitaal platform: Cliëntenlogin

Dit is een mooi en veilig systeem met verschillende mogelijkheden, waaronder een dagboek functie, een mailfunctie, videochat en ondersteunend materiaal voor het doen van oefeningen en voor psycho-educatie. Het helpt je om mee te blijven doen, baas over je eigen gezondheid te zijn en vooral ook om gezond te blijven. Kwaliteit van leven, daar draait het om.