Viverè coaching groeit

Viverè coaching is opgericht in 2009 door Jaike van der Meulen. Sinds de oprichting hebben er veel ontwikkelingen plaatsgevonden in de zorg. Door goed in te spelen op de vragen van de cliënt en de veranderende wet- en regelgeving  blijft Viverè coaching groeien. Zo zijn sinds 2015 de gemeenten verantwoordelijk voor ondersteuning & begeleiding van hun inwoners. Viverè coaching is daarom met veel gemeenten in het Noorden overeenkomsten aangegaan en is daardoor een gecontracteerde zorgaanbieder in deze gemeenten. Hierdoor is het zorggebied uitgebreid en de zorgvraag sterk toegenomen.

Uitbreiding van het team

Als gevolg hiervan weten gemeenten en cliënten ons ook steeds beter en sneller te vinden. Voor mij, Jaike, was het hierdoor niet meer in m’n eentje te behappen. Ik heb daarom mensen vanuit mijn netwerk om mij heen verzameld. Mensen waar ik een goed gevoel bij heb, die goed bij mij passen bij waar ik voor sta en mijn manier van werken “coachen op z’n Jaiks”. Natuurlijk werken ze niet precies zoals ik werk en dat is prima, diversiteit is goed en daardoor kunnen wij elkaar als team versterken. Ieder van ons werkt vanuit zijn eigen persoonlijke kracht en heeft zijn eigen uniek talent.