In de maanden dat ik geen werk had ben ik mij volledig gaan oriënteren op mijn passende baan. Deze keer zou ik de juiste keuze maken en zo eindelijk het geluk in mijn werk vinden. Maar binnen korte tijd begonnen mijn ervaringen en de ergernis van het thuis zitten op te spelen. Mijn hoofdspinsels werden steeds negatiever, dit resulteerde in een groot gebrek aan zelfvertrouwen en mij diep ongelukkig voelen. Het bleek dat ik niet alleen op werkgebied zoekende was, er waren dieper gelegen problemen waar ik eerst aan moest werken.

Ik was dringend op zoek naar hulp maar wist niet waar ik het moest zoeken.

Toen kwam ik in contact met Jaike. Zij stelt de juiste vragen aan mij om over na te denken. Ik kijk uit naar de gesprekken, omdat ik weet dat ik dan weer vooruitgang boek. Puzzelstukjes vallen op zijn plaats. De drukte in mijn hoofd wordt rustiger, specifieker, alsof ik naar het puntje van een driehoek loop.

Jaike helpt de problemen en drukte in mijn hoofd terug te brengen naar de essentie, om op deze manier doelgericht te werk te gaan.

Wanneer ik vertel over wat ik doe, kan Jaike vertellen wat de achterliggende gedachte daarvan is. Dit is heel verhelderend, hierdoor kan ik steeds gerichter mijn ‘problemen’ oplossen en leer ik mijzelf steeds beter kennen. Jaike weet goed de knelpunten uit mijn verhalen te halen waaraan gewerkt moet worden. Zij zorgt ervoor dat ik mij blijf focussen op het hoofdprobleem zodat ik niet struikel over andere problemen die eigenlijk veroorzaakt worden door het hoofdprobleem.

Op deze manier heb ik binnen enkele weken grote stappen kunnen zetten, waardoor het al een stuk beter met mij gaat.’