Viverè aanbod

Je leven weer op de rit. Wij helpen je graag verder

Op zoek naar een coach voor ondersteuning op maat? Wij helpen je graag.

Durf te leven, zoals je leven is bedoeld

Coaching

  • Ben je vastgelopen in je relatie, familie, je opleiding of op je werk?
  • Heb je hulp nodig bij zelfstandig wonen of financiële problemen?
  • Heb je door psychische problemen moeite om je weg te vinden in de samenleving?
  • Voed je als jonge ouder je kindje alleen op?

Onze coaching

Onze coaching leert je realistisch te zien wat er is. Het helpt je bij je persoonlijke groei en om vanuit je kracht te leven. Met onze begeleiding ben je in staat om stap voor stap jouw capaciteiten en mogelijkheden te ontdekken. Je doet inspiratie op, je verkent en verlegt je grenzen om duurzame resultaten te behalen. Zodat je met enthousiasme, voldoening en plezier, meer uit je leven haalt!

Ook geven we individuele begeleiding bij jou thuis. We hebben een helder doel voor ogen: jou de regie teruggeven over je eigen leven. Zo kun je met de juiste ondersteuning, weer verder.

Hoe?

Vanuit Viverè helpen wij je op een onvoorwaardelijke manier naar jezelf te kijken. Dat doen we door vragen te stellen en samen met jou uit te zoeken wat je bezighoudt, waar je tegenaan loopt en hoe het anders kan. Je wordt gestimuleerd en uitgedaagd. Wat inspireert jou, wat is jouw passie?

Ook kan het zijn dat we eerst heel praktisch samen de financiën op orde gaan maken of het huis gaan opruimen. We kunnen je helpen bij het regelen van de dagelijkse bezigheden, het organiseren en structureren van taken en de opvoeding van je kinderen. Van daaruit kijken we samen met jou hoe je met de juiste ondersteuning weer verder kan.

We maken veel gebruik van voorbeelden en verhalen, vooral uit eigen ervaring. We vertellen jou niet wat je moet doen. Liever laten we je zelf ervaren hoe het anders kan. Dat doen we aan de hand van onze eigen ervaringen en die van anderen. Door vragen te stellen, gaan we op zoek naar de antwoorden die je vaak al in je hebt.

Voor wie?

We zijn er voor iedereen, van alle leeftijden. Dus ook voor kinderen, jongeren en hun ouders.

Voor hulp bij persoonlijke groei, kom in je kracht of ontwikkeling in je werk, voor mensen met Autisme (ASS), ADD of ADHD of voor begeleiding bij relaties en gezin.

We denken niet in hokjes. Iedere keer opnieuw, kijken we wat er nodig is. Het kan heel goed dat je bij Viverè komt omdat je je wilt ontwikkelen in je werk, maar dat we er samen op uitkomen dat het zaak is om ook te werken aan de relatie met je partner. Of: je wilt vanuit je ADHD beter met je prikkelgevoeligheid omgaan, maar na een aantal sessies komen we erachter dat het goed is om bovendien de omgang met je kinderen bij onze gesprekken te betrekken.

Waar?

Coachen kan bij jou thuis, bij één van ons thuis, tijdens een wandeling of telefonisch.

Ook kunnen we dit via e-health doen. Jij vanuit jouw huis of werkplek of waar dan ook en wij vanuit onze omgeving. Coaching op afstand, maar toch dichtbij. Zo kunnen we zelfstandig leven, zelfregie en maatschappelijke participatie voor jou optimaliseren.

Leren door samen te doen

Activerende Dagbesteding

  • Vind je het lastig om doelen te stellen en je daarop te concentreren?
  • Heb je al een dagbesteding, maar wil je doorgroeien naar betaald werk?
  • Ben je je baan kwijtgeraakt en weet je niet goed wat je wilt?
  • Ben je vastgelopen op school en wil je in je eigen tempo aan je ontwikkeling en/ of opleiding werken? 

Dan is het goed om ondersteuning te vragen. Vanuit Viverè Centrum voor ontwikkeling en perspectief, helpen we je om je eigen regie en eigenwaarde terug te krijgen zodat je kunt doorgroeien naar een vervolgopleiding, begeleid werk of regulier werk. Onze activerende dagbesteding is voor jongeren en volwassenen die weer mee willen doen in de samenleving.

Naast de individuele ontwikkeling richten we ons op de onderlinge samenwerking. Leren door samen te doen. Daarin ligt een grote kracht. Op deze manier zetten we een centrum neer waar iedereen zich veilig, prettig en welkom voelt!

Waar?

We zijn gevestigd aan de Schoolstraat 28 in Wolvega. Wil je een kijkje nemen? Altijd welkom!

Uitgelichte diensten

Wij bieden psychomotorische therapie (PMT) aan in op een sportveld/gymzaal in Fochteloo, Oosterwolde en Zwolle. We bieden Rots & Water weerbaarheidstrainingen vooralsnog alleen in de regio’s Friesland, Groningen, Drenthe en Overijsel aan.