Over ons

Durf te leven, zoals je leven is bedoeld

Op zoek naar een coach voor ondersteuning op maat? Wij helpen je graag.

Durf te leven, zoals je leven is bedoeld

Met onze coaching ontdek je stap voor stap jouw capaciteiten en mogelijkheden.

Je doet inspiratie op, verkent en verlegt je grenzen zodat je duurzame resultaten behaalt. Zo kom je in je kracht en krijg je nieuwe kansen. Je haalt met voldoening en plezier, meer uit je leven. Wij zijn er voor iedereen.

Ook geven we individuele begeleiding bij jou thuis. Daarbij hebben we een helder doel voor ogen: jou de regie teruggeven over je eigen leven. Zodat je zelfredzaam en zelfstandig verder kunt.

Geen wachtlijsten

Viverè Coaching begon als eenmanszaak. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een team van een flink aantal mensen.

Hierdoor hebben we geen wachtlijsten. We kunnen je meteen ondersteunen. 

Onze kracht

Durf te leven,
zoals je leven is bedoeld

We zijn laagdrempelig, dichtbij en respectvol

Een breed scala aan coaches

Geen wachtlijsten

En: we zijn Iso gecertificeerd

Ons team

Onze coaching leert je realistisch te zien wat er is. Het helpt je bij je persoonlijke groei en om vanuit je kracht te leven. Met onze begeleiding ben je in staat om stap voor stap jouw capaciteiten en mogelijkheden te ontdekken. Je doet inspiratie op, je verkent en verlegt je grenzen om duurzame resultaten te behalen. Zodat je met enthousiasme, voldoening en plezier, meer uit je leven haalt!

Jaike van der Meulen

Vijftien jaar werkte ik in de kinderopvang in verschillende leidinggevende functies. Jarenlang had ik het werk met veel plezier gedaan, maar ik voelde me er niet meer thuis.

Enzo de Boer

Ik ben Enzo de Boer (1992). Het geeft mij enorm veel voldoening mensen te coachen en te begeleiden om hen beter te laten presteren.  Zo halen ze het beste uit zichzelf.

Hendrike van der Bij

Mijn naam is Hendrike van der Bij (1980). Ik woon samen met mijn drie kinderen en huisdieren in Boornbergum. Ik heb onder andere Pedagogische wetenschappen gestudeerd, …