Dochter Rieneke “Sinds februari 2014 is Jaike elke week bij mij thuis gekomen. Ook op de chat hebben we gesprekken gehad. Op de chat vond ik het makkelijker om dingen te vertellen waar ik mee zat. Jaike wist altijd heel goed antwoord te geven op mijn vragen. Ook heeft zij me heel erg geholpen met school en stage, zoals: opdrachten duidelijk uitleggen en samen met mij bedenken hoe ik dingen beter kon aanpakken. Verder is de thuissituatie beter geworden. Eerst was er veel ruzie, maar door de gesprekken met Jaike, en met Jaike en mijn moeder, is het beter geworden. Nu hebben we af en toe nog wel eens ruzie, maar dat is niet erg. Binnenkort ga ik begeleid wonen. Ik vond het altijd fijn om met Jaike te praten op MSN, maar ook thuis. Jaike heel erg bedankt voor alles!:)

Moeder Mariet “In december 2013 hebben we voor het eerst met Jaike kennisgemaakt. We hadden in datzelfde jaar de diagnose gekregen dat mijn oudste dochter Rieneke PDD-NOS heeft. Het was een roerige en moeilijke tijd voor ons en voor mijn dochter. Dankzij de hulp van Jaike hebben we alles weer op de rit gekregen. Jaike had gesprekken met ons als ouders, en gesprekken met mijn dochter. Het gaat nu gelukkig een stuk beter met haar, en ook met ons als gezin. Mijn dochter gaat nu beschermd wonen om zo te leren zo zelfstandig mogelijk te worden. Dit is een hele stap, maar we zien het met vertrouwen tegemoet.

Jaike nogmaals bedankt voor je luisterend oor, je humor en je verhelderende inzichten. We zullen je missen, en wie weet treffen we elkaar nog weer eens.”