Viverè Coaching

Relaties en gezin, naar een sterk team.

Op zoek naar een coach voor ondersteuning op maat? Wij helpen je graag.

Ruimte voor nieuwe gewoontes, voor frisse kleuren

Relaties en gezin

De hectiek van alledag kan soms best stormachtig zijn. Op dat soort momenten kan het een hele klus zijn om jezelf, je partner of je kinderen binnenboord te houden. Zeker als je middenin zo’n onweersbui zit.

Viverè coaching kan jullie helpen om bepaalde ingeslopen patronen en gewoontes zichtbaar te maken, de lijntjes helpen te ontwarren die er tussen verschillende gezinsleden lopen. Zijn het misschien restanten uit een verleden dat er nu niet meer toe doet en kan je ze dus doorknippen?

Dit kan best confronterend zijn. Maar door samen de warboel aan patronen te ontwarren, ontstaat er weer ruimte voor nieuwe gewoontes, voor frisse kleuren.

Wij helpen jullie hier graag mee. We beginnen met de bewustwording van hoe jullie met elkaar omgaan. Ligt de focus in jullie gezin of relatie op verschillen of overeenkomsten? Wie is van wie waarvoor afhankelijk? Wordt er mogelijk iemand onbewust klein gehouden? Samen werken we hieraan, stapje voor stapje naar een sterk team.

De begeleiding is ook heel geschikt voor samengestelde gezinnen. Als je na een scheiding twee gezinnen probeert samen te voegen, hoop je dat er weer een geheel ontstaat. Maar dat is niet altijd eenvoudig. Gezinsculturen verschillen van elkaar en het vergt tijd en energie om gezamenlijk een nieuwe cultuur te vormen. Wij coachen de gezinsleden vanuit onze expertise en persoonlijke ervaring.