Durf te leven, zoals je leven is bedoeld

Eunice Dokter

Elkaar ontmoeten, jou zien en horen waarin je vastloopt en je een steuntje in de rug geven zijn de eerste stappen, die we samen zetten.

Mijn naam is Eunice Dokter, geboren op 13-07-1972. Samen met mijn man en twee kinderen en onze vrolijke hond wonen we in het fijne Drenthe.

Ik ben er van overtuigd, dat ieder mens in de kern goed kan aanvoelen, weten hoe te bewegen in het leven om zijn plek in te nemen. Dit wil alleen niet zeggen, dat het altijd makkelijk is. We willen graag ergens bij horen en vaak gaat dat ten koste van ons zelf.

Stap voor stap gaan we samen aan de slag in wat nodig is voor jou om je veerkracht, je eigen kracht, het vuurtje in jou steeds een beetje beter te leren kennen.

Dat is wat ik zo mooi vind aan mijn werk, dat mensen weer eigenaarschap ervaren over hun eigen leven.

Ik werk vanuit de waarden liefdevol, respectvol, eigenaarschap, puur, humor en groei.

Gedurende mijn opleidingen Logopedie, Kindercoaching, Familieopstellingen en Energiewerk heb ik kennis gemaakt met vele vormen van werken, die ik kan inzetten wanneer nodig.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze hond, lees ik graag boeken voor ontspanning en vakliteratuur, doe ik aan kickboksen, luister ik naar muziek en spreek ik af met vriendinnen. Verder houd ik van mezelf blijven uitdagen, mezelf ontwikkelen. Zodoende doe ik regelmatig mee aan een leuke workshop of volg ik een mooie opleiding.

Ik ontmoet je graag.