Durf te leven, zoals je leven is bedoeld

Jolanda Tauran

Mijn naam is Jolanda Tauran (1968). Getrouwd en moeder van drie bio-dochters (die inmiddels op hun zelf wonen) en twee pleegdochters waarvan er 1 nog bij ons woont en de andere weer is herenigd met haar eigen moeder.

Mijn hart ligt bij het coachen. Ik ben een mensen mens en een teamplayer. Samen met cliënten op zoek gaan naar dat wat je nodig hebt om je weer tevreden te voelen. De verandering die je zoekt zit in jezelf maar af en toe heb je hulp nodig om dit in gang te zetten. Er wordt me vaak verteld dat door de rust die ik uitstraal, mijn luisterend oor en de humor mensen graag bij mij komen om gecoacht te worden.

Ik werk zelf vaak met gezinnen maar heb ook ervaring in het 1 op 1 coachen. In een coach traject gebruik ik vaak diverse spelvormen, systemisch werk via poptalk maar ook een coach sessie in de natuur vind ik fijn. Ik ben gediplomeerd kindercoach en opvoedcoach. Daarnaast heb ik diverse certificaten behaald voor poptalk, rouw en verlies, positieve psychologie. Ben erg leergierig dus zodra er wat tijd over is begin ik weer met een interessante opleiding/cursus. 

In mijn vrije tijd ben ik het liefst met mijn gezin, samen eten, samen dagjes weg of samen voetbal kijken. Verder lees ik graag, golf, yoga en ik ook hou van wandelen.