Durf te leven, zoals je leven is bedoeld

Jory

Mijn naam is Jory, ik ben een empatische, beschikbare, krachtige, liefdevolle man geboren in 1981. Vader van vier jonge mannen en liefdespartner van een passievolle vrouw.

In het gezin waarin ik opgroeide waren de nodige uitdagingen waardoor ik mijzelf wegcijferde en vooral leerde te zorgen. Dit heb ik lange tijd volgehouden totdat ik deze rol niet langer wilde vervullen en ben mijn eigen weg gegaan. Ik deed een aantal jaren lang maar wat, een soort leven zonder samenhang. Ik studeerde, maakte muziek en ging met vrienden om. Prima voor dat moment maar de hang naar een dieper en bewuster bestaan bleef aanwezig.

De ontmoeting met mijn liefdespartner maakte dat ik er voor koos het leven helemaal aan te gaan en de confrontatie met mijzelf te zoeken. We kregen vier zoons. Een grotere noodzaak, stimulans en motivatie om mijzelf te omarmen had ik niet kunnen krijgen. Steeds opnieuw bewust worden van mezelf als mens in mijn verschillende rollen; zoon, broer, liefdespartner, vader en vriend maken het leven waardevol en intens.

Mijn kracht is dat ik een superscherp oog heb voor alles wat er in jou aanwezig is op het bewustwordingspad van mens zijn. Door mij op verschillende gebieden te hebben ontwikkeld; energetische opstellingen, Human Design en het leven zelf, ben ik in staat jou levensveranderende inzichten te geven. Na een coachingstraject met mij ben je veranderd. 100% Gegarandeerd.

Waar kun je mij tegenkomen als ik niet voor Viverè aan het werk ben? Op het podium met Zachte Berm waar ik gitaar speel en zing. Of ik ben onze paardentrack aan het uitmesten. Of ik ben met mijn vrouw lange wandelingen aan het maken. Of ik ben met mijn kinderen iets leuks aan het doen. Ohja, ik ben thuis ook degene die boodschappen doet en lekker eten maakt.