Durf te leven, zoals je leven is bedoeld

Monique de Jong

Mijn naam is Monique de Jong, ambulant hulpverlener met als doelgroep kinderen, jongeren tot 23 en gezinnen. Ik werk nu ongeveer 3 jaar met deze doelgroep. De reden waarom ik met deze doelgroep werk is vanwege mijn interesse in gedrag achter gedrag en vanuit eigen ervaring. Ik kan vanuit mijn levenservaring goed aanvoelen wat mensen nodig hebben en hierop inspelen door middel van mijn empathische vermogen, humor, inzichten en door de kennis die ik tijdens mijn opleidingen heb opgedaan. Hierdoor sta ik dicht bij de mensen die ik begeleid en kan ik goed aanvoelen wat nodig is. Mijn kracht ligt voornamelijk in de positieve psychologie. Ik heb de opleiding toegepaste psychologie gevolgd met een extra kindercoach cursus, heb ik een opleiding tot opvoedcoach gevolgd en ben ik SKJ geregistreerd.

Mensen omschrijven mij als een positief en gedreven persoon die luistert, goed kan meedenken maar ook inzichten kan geven. Soms zie je door de bomen het bos niet meer en hoe mooi is het om samen met iemand de reis in jezelf en/of met je gezin aan te gaan om uiteindelijk weer in je eigen kracht te staan. Wie weet ontmoeten we elkaar.
Warme groet!