Met ingang van 1 april 2018 heeft Viverè Coaching, de dagbesteding/ ontwikkelactiviteiten van de Stichting ‘Kwaliteit door iedereen’ aan de Willem Lodewijkstraat 68 in Wolvega overgenomen. We gaan door onder de naam: Viverè, Centrum voor ontwikkeling en perspectief.

Viverè, Centrum voor ontwikkeling en perspectief

Het ontwikkelcentrum draagt bij aan het versterken van de regie op het eigen leven en de positie in de maatschappij. Elk mens is uniek en elke situatie is anders, het centrum kijkt naar de mogelijkheden die bij de individuele deelnemer passen – maatwerktrajecten. Door onze manier van werken ontdekken de deelnemers hun talenten en ontwikkelen zij hun kennis, vaardigheden en (werk) houding.  De deelnemers worden daarin ondersteund door elkaar en door ervaren coaches

Covey.

Het centrum werkt o.a. met de methodiek van Covey, ontwikkelt door Stephen R. Covey om door middel van de 7 eigenschappen gelukkiger en effectiever in het leven te staan.

Het behandelt heel veel vragen/ problemen en hoe je daarmee kunt omgaan bijvoorbeeld hoe je vriendschappen opbouwt en onderhoudt of hoe je groepsdruk kunt weerstaan. Hoe je voornemens ook kunt uitvoeren en volhouden en hoe je je beter kunt gaan voelen over wie je bent.

Het centrum is er voor jongeren en volwassenen die weer mee willen doen in de samenleving.

  • Eigen regie terug willen krijgen
  • Eigen waarde terug willen krijgen
  • Mee willen doen in de maatschappij
  • Door willen groeien naar een vervolgopleiding/ begeleid werk/ regeluier werk

Voor meer informatie:

Viverè Centrum voor ontwikkeling en perspectief

www.viverecentrum.nl
www.viverecoaching.nl

 

info@viverecoaching.nl
Jaike van der Meulen  06 52032851